Top-Result in samenwerking met Westmedia

Apr 12, 2023

Wij brengen de regio in verbinding.

West Media zorgt voor verbinding in de lokale samenleving. Via onze offline en online media brengen wij mensen en bedrijven onder de aandacht van miljoenen mensen.

En alles wat je aandacht geeft, groeit. Iets wat van grote toegevoegde waarde is. West Media is in 2013 ontstaan uit een fusie van twee uitgeverijen, maar we hebben huis-aan-huisbladen die al ruim 85 jaar bestaan! Een lange en mooie historie dus, waar we trots op zijn. Waaraan we elk jaar ook nieuwe geschiedenis toevoegen. Niet voor niets vieren we in 2023 ons 10-jarig jubileum!

“Wij hebben met Lian een intensief traject doorlopen, waarbij verkoop, teamdynamiek en samenwerking centraal stonden. Ik heb Lian leren kennen als een betrokken en professionele coach. Ze denkt kritisch mee, en houdt je op een goede manier een spiegel voor. Haar gedrevenheid om de sales naar een hoger niveau te tillen bewonder ik. Samen. Het was een nuttige ervaring waar wij met het hele team met plezier op terugkijken.”

Rick de Vroom
Commercieel Directeur

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

 

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd hoe Top-Result u hiermee kan verder helpen?

Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier:

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

5 + 7 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: