Platform.

De kracht van een versterkende samenwerking

Platform.

Top-Result werkt samen met een platform van partners / specialisten, die vanuit hun expertise een bijdrage leveren aan groei, top-of mind in de markt, met als doel effectiviteit en verbetering van resultaat.

Onze partners: 

Duncker & Munnikhuis.

Duncker & Munnikhuis denkt met u mee om tot een voor u slimme en duurzame software oplossing te komen

 

Door hedendaagse technologie heeft ‘het nieuwe werken’ zich bewezen. Informatie is plaats- en tijdonafhankelijk verkrijgbaar. Door iedereen, op iedere gewenste locatie. Op die manier kan er snel geschakeld worden, fouten worden binnen no-time hersteld en kan er, indien nodig, direct worden bijgestuurd. Het digitale tijdperk waar we nu in leven biedt grote voordelen voor bedrijven. En het zou zonde zijn om daar niet optimaal gebruik van te maken.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en andere software wensen en behoeften heeft.
De samenwerking met Top-Result biedt ons de mogelijkheden om maatwerk te leveren. Duncker & Munnikhuis adviseert bij het maken van de juiste pakketselectie op het gebied van administratieve software, CRM-software, rapportage software en software voor het automatisch verwerken van facturen.  Daarnaast kunnen wij de software leveren, inrichten en de instructie verzorgen aan de eindgebruiker(s). Ook bieden wij een blijvende ondersteuning.

 

Website:
duncker-munnikhuis.nl

Email:
info@duncker-munnikhuis.nl

Telefoon:
+31 (0)30 245 97 57

DD-Group.

DD-Group selecteert en begeleidt de juiste kandidaat op alle niveaus voor uw organisatie.

 

DD-Group matcht kandidaten en ZZP’ers met opdrachtgevers en projecten in de bouw, energie, industrie, maritieme sector en offshore in zowel Nederland als in Belgie.
Met een sterke focus op de klant, zal een ondernemer daadkrachtig moeten kunnen inspelen op zowel de technologische ontwikkelingen, als de snel veranderende omgevingsfactoren. De mensen maken het verschil en de juiste man/vrouw op de juiste plek is het uitgangspunt. Door de versterkende samenwerking tussen Top-Result en DD-Group wordt deze toegevoegde waarde gecreëerd bij:

 

1) Werving & Selectie / online assessments op alle niveaus
2) Persoonlijke begeleiding
3) Verbetering van resultaat en performance, zowel individueel als in teamverband.

Met de expertise en ruime ervaring kunnen wij u dan ook gericht helpen om in de industriële sector de geschikte kandidaat te vinden. De samenwerking met Top-Result biedt ons dan ook de mogelijkheden om dit maatwerk te leveren.    

 

Contactpersoon:
Marcel Boer

Website:

www.dd-group.nl

Email:

Telefoon:
06 53 40 70 81

JVD graphic design.

Visuele communicatie, van concept tot en met realisatie, zowel on- als offline. Gespecialiseerd in bedrijfspositionering, branding en visuele identiteiten.

 

In vergelijking met marketing is branding bedoeld om jouw merkbeleving te optimaliseren in plaats van het aanzetten tot actie. Branding is de manier waarop je je in de markt positioneert, en waar jouw doelgroep zich mee kan en wilt identificeren. Het versterkt de herkenbaarheid van je merk en de band met je doelgroep. Een goed doordachte branding resulteert in een unieke visuele identiteit, daarnaast vormt het een solide basis voor zowel on- als offline marketing en visuele communicatie.

 

De basis van ieder sterke merkbeleving wordt gevormd door een duidelijke positionering. Het vaststellen van de correcte doelgroep, waarden, tone of voice, de totale performance van uw organisatie is hierbij van essentieel belang. Een analyse verzorgt door Top-Result biedt hierin een geweldige uitkomst. In nauwe samenwerking worden de resultaten uit dit onderzoek als uitgangspunt genomen waarmee een sterke positionering, een doeltreffende branding en een unieke visuele identiteit ontwikkeld kan worden.

Website:
jvdgraphicdesign.nl

Email:
info@jvdgraphicdesign.nl

Telefoon:
06 44 64 30 10

Kaepsigt.

Verbindt productiviteit met mens & proces

 

In de huidige markt geldt: “de enige constante is de verandering”,  en maakt dat medewerkers en organisaties pro actief moeten blijven opereren. Dit is waarbij Kaepsigt organisaties begeleidt en verbetert. Ons doel? Dat managers en medewerkers op hun plek zitten, daadkracht tonen, betrokken zijn en zich ontwikkelen, persoonlijk en professioneel. En daarmee…. dat bedrijven een optimaal rendement behalen en een goede concurrentiepositie krijgen en behouden.

 

Onze focus ligt op het verbeteren van resultaten door het inrichten van de communicatiestructuur, het versterken van communicatieve vaardigheden, verbetering van samenwerking binnen en tussen teams. Daaropvolgend begeleiden wij de teams bij het ontwikkelen van de processen. Deze aanpak passen we toe in de rol van project-programma manager. We coachen uw teams bij het oplossen van actuele vragen en verbeteren de productiviteit. Onze samenwerking met Top-Result realiseert verbetertrajecten, zowel praktisch als resultaatgericht.       

Website:
www.kaepsigt.nl

Email:
Rob@kaepsigt.nl

Telefoon:
06- 51373870

Brand-Marc.

Brand-Marc staat voor empathisch projectmanagement met de focus op creatieve marketing-cases. Bijna 30 jaar marketingervaring heeft Brand-Marc gevormd tot wat men u nu kan bieden… betrouwbaar, gecommitteerd, gedreven en empathisch marketing-projectmanagement.

 

Brand-Marc staat voor empathisch projectmanagement met de focus op creatieve marketing-cases. Betrouwbaar, gecommitteerd en gedreven marketing-projectmanagement. Empathie, de kern van Brand-Marc, is het meest waardevolle wapen voor succesvol projectmanagement. Door complexiteit te vereenvoudigen bespaar ik u veel tijd. Stelt u zich eens voor wat u daarmee kunt doen.

 

De samenwerking met Top-Result stelt ons in staat om u van beurstrainingen te voorzien om zo de maximale ROI uit uw deelname te halen. Hiernaast kan Brand-Marc u van al uw marketingtaken ontlasten. Denk hierbij aan het lanceren van een nieuwe website, nieuwe huisstijl, social media campagne als ook deelname aan- of organiseren van een evenement.

 

Website:
brand-marc.com

Email:
info@brand-marc.com

Telefoon:
06 48 92 41 87

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

4 + 13 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: