Over ons.

Bekijk hier verdere achtergrond informatie over Top-Result en Lian Gebhardt.

Top-Result.

De wereld verandert, technologische ontwikkelingen, snel veranderende omgevingsfactoren met steeds hogere klanteneisen. Flexibiliteit en Maatwerk staat hierin centraal. Top-Result zorgt voor een betere performance en resultaat. Dit door middel van een mix van diensten en programma’s, die zijn afgestemd op uw doelstellingen en markt.

Missie:
Mensen en organisaties te helpen in groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering.

Visie:
Een sterke samenwerking en motivatie van mensen is voor Top-Result de basis voor resultaat en groei.

Facts & USP’s.

%

Pro-Activiteit

%

Betrokkenheid

%

Klantgericht

%

Oplossingsgericht

Lian Gebhardt

Lian Gebhardt

Eigenaar

Lian Gebhardt.

Eigenaar van Top-Result

Met veel energie en commitment help ik directie, management en teams bij het verwezenlijken van groei, verandering en resultaat.

Met meer dan 27 jaar expertise en ervaring op het gebied van Sales, Management en HRM ben ik in staat om Top-Performance van mensen en organisaties te realiseren.
Dit o.a. in de maak-en voedingsmiddelenindustrie, grafische sector/media, industrie en maritieme- en vervoerssector. Ieder mens heeft zijn/haar kwaliteiten. Daarom is mijn uitgangspunt voor groei en verandering “Van goed naar beter”.  Zowel in team als projectverband.
 Mijn aanpak is hands-on en zowel mens, als resultaatgericht.   

“Lian Gebhardt is een vakvrouw. Zij weet zowel het individu als  het team te motiveren door inspirerend leiderschap. Samen gaan voor ontwikkeling en een goed resultaat. Zij is als coach geen passant maar onderhoudt contact en volgt de voortgang nauwgezet. Wij hebben Lian  leren kennen als een ervaren sparring partner, die mede bijdraagt aan een goed resultaat van onze activiteiten.”

Drs. Yvonne van der Bend
Business Media….4all
Directeur

“Ik heb meerdere jaren met Lian Gebhardt samengewerkt in de Sales. Door haar strategische analyses in combinatie met een ervaren operationele uitvoering  is zij in staat salesteams in korte tijd naar een hoger niveau te brengen. En met een blijvend resultaat, Lian is daarmee van grote toegevoegde waarde voor elke salesorganisatie.“

Robert Hoogsteden
Transposafe Systems Holland BV
Sales director Europe

“Inzicht krijgen in de basis van menselijk gedrag door naar het gedrag van apen te kijken is ontzettend boeiend. Het vormt een nieuw vertrekpunt om naar jezelf te kijken. Wil je het verkregen inzicht omzetten in daden, dan vraagt dat om er actief mee aan de slag te gaan. De inkijk in het gedrag van apen sluit naadloos aan op de methode die Lian Gebhardt gebruikt om je te leren begrijpen waarom jouw gedrag bij de ene persoon wel en bij een andere persoon niet het gewenste effect oplevert. In onze gezamenlijke masterclasses (in de dierentuin) ontdek je wat het positieve effect van onze aanpak voor jou als manager/directeur is in de dagelijkse omgang met je collega’s.“

Daniel Seesink
Bewust Zoo

Wil je concrete resultaten in de Sales boeken vanuit een integraal perspectief? Dan heb ik ervaren dat Lian hiervoor de juiste professional is! Lian heeft mij ondersteund bij het ontwikkelen en uitvoeren van mijn Salesproces; wie heeft belang bij mijn “oplossing” en hoe kom ik in contact met de prospect, om die vervolgens te ontwikkelen tot klant. Kenmerkend voor Lian vind ik: Proactief, Resultaatgericht, Deskundig, Betrokken en Persoonlijk: prettige persoon om mee samen te werken.“

Barend Gerretsen
Zeyn

“ Dankzij Lian goed inzicht gekregen in mijn persoonlijke gedragsstijl en mijn drijfveren. Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Lian is een prettige ‘spiegel’ die je met de neus op de feiten drukt maar tegelijkertijd ook handvatten aanreikt om tot andere inzichten te komen. Zeer verhelderend!

Edwin van de Panne
Directeur
Domburg vandePanne Financieel Adviseurs BV

“Ik heb Lian leren kennen als een ware professional. Oprecht geïnteresseerd, kwalitatief, no nonsens, betrouwbaar en resultaat- en klantgericht.  Lian is vooral sterk in verbetering van performance, management, structuur etc. ook op HR gebied. Zoals het ontwikkelen van competenties, structuur en geven van loopbaanadvies

Robert Bolenius
&Bolenius! recruitment I executive search

Lian heb ik leren kennen als een open en recht door zee individu met aandacht voor de mens zowel in een workshop als 1 op 1. Door haar stijl weet zij vertrouwen te wekken waardoor mensen zich comfortabel voelen en actief deel nemen zonder het resultaat uit het oog te verliezen. In persoonlijke gesprekken gebruikt zij haar kennis en kunde en is authentiek. Door Lian heb ik een goed zelfbeeld gekregen in mijn persoonlijke stijl en mijn motivatie. Zij is prettig in de omgang wat goed tot uiting komt bij het bespreken van confronterende onderwerpen. Daarnaast geeft zij concrete adviezen hoe daar vanuit je eigen stijl mee om te gaan.

Marc Jonkman
KIVI – GCVB kerngroep lid

 

Certificering.

TTI

Lian Gebhardt is gecertificeerd TTI consultant/coach in gedrag en drijfveren. Tevens kan Top-Result gebruik maken van andere gecertificeerde TTI coaches. Dit biedt een toegevoegde waarde om de performance van teams en management te verbeteren. 

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

1 + 5 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: