HR Support.

HR Support met een

Hands-on aanpak.

HR hands-on support van Top-Result is er op gericht om organisaties praktische handvatten te geven in het groei- en veranderingsproces. Performance en intrinsieke motivatoren zijn hierin bepalend voor een blijvend verbetering van resultaat, ook in deze uitdagende tijd. Wat dit betekent, is per organisatie en afdeling verschillend.

Daarom starten we altijd met een objectieve 0-meting op Structuur, Stijl en Motivatie; Hoe wordt er o.a. met elkaar samengewerkt, effectiviteit van de werk- en communicatie processen. Welke motivatoren zijn er aanwezig binnen een team? In hoeverre en op welke wijze geeft men elkaar feedback? Dit op alle niveaus: management en medewerkers. Aan de hand van deze uitkomsten bepalen we gezamenlijk een persoonlijk en een praktisch actie- en stappenplan om de gewenste groei en ontwikkeling te realiseren.

Z

Hands-on HR Support

Team performance en competentie ontwikkeling zijn belangrijke instrumenten om directie en management te supporten bij groei en verandering.

Z

Wat betekent dit voor u in de praktijk

  • Performance management
  • Online assessments door middel van  TTI Gedrags- en Drijfverenanalyses, zowel voor medewerkers, als directie en management.
  • Loopbaanadvies en ontwikkeling
  • (Her)structureren/professionaliseren van functieomschrijvingen en competenties
  • Het vormgeven, helder omschrijven, kaderen en inbedden van competenties
  • Coaching van het management/directie bij het voeren van feedback en voortgangsgesprekken
  • Preventie en opvolging van ziekteverzuim
  • Vitaliteitsmanagement

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

2 + 4 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: