Top-Result in samenwerking met Isolatie Combinatie

Jan 23, 2023

Sinds 1977 vervaardigt, levert en installeert Isolatie Combinatie Beverwijk hoogwaardige isolatieoplossingen voor industrie, offshore en utiliteit. 

Ons doel is om samen met de klant energiebesparing,  verhoging van de betrouwbaarheid en (brand)veiligheid van de installatie te realiseren.

Met een eigen ontwerp- en productieafdeling kan Isolatie Combinatie Beverwijk  snel inspelen op de  isolatiewensen van de klanten en voorzien in een 100% passende oplossing. Flexibiliteit en Maatwerk is hierbij ons uitgangspunt. Goed uitgevoerde industriële isolatie beschermd niet alleen uw personeel maar zorgt ook voor substantiële energiebesparingen en reducties in de CO2 uitstoot.

Sinds begin 2021 coacht en begeleid Lian onze projectleiders in een persoonlijk en gezamenlijk traject. Zij zorgt er op deze manier voor dat de mannen door dit continue  leerproces op een hoog niveau blijven functioneren, ook in tijden van grote drukte en groei.

Daarnaast kijkt zij met een deskundige en open blik naar de organisatie als geheel en vertaalt dat naar goede adviezen en aandachtspunten voor de directie.

Top-Result draagt zo meer dan een steen bij aan het goede presteren van Isolatie Combinatie. Nu maar zeker ook in de toekomst.

Hans Kramer
Managing Director

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

 

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd hoe Top-Result u hiermee kan verder helpen?

Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier:

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

5 + 1 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: