RegioBank, de ‘buurtzame’ bank in de regio

Aug 24, 2021

“Door de samenwerking met Lian van Top-Result hebben wij, als RegioBank in Bodegraven, verbeteringen door kunnen voeren. Zowel in de relatie en communicatie met onze cliënten, met u, maar ook in de onderlinge samenwerking op kantoor.”

RegioBank is een lokale bank waar persoonlijk contact prioriteit heeft. Gewoon, naar binnen lopen en je vragen stellen aan een deskundige medewerker. Niet voor niets is ook in 2020 RegioBank verkozen tot Klantvriendelijkste bank van Nederland. Dat is overigens al voor de vierde keer. Ook de Consumentenbond waardeert RegioBank met 9,4, de mobiel bankieren app en de Service van RegioBank worden met een keurige 8,7 beloond. Kortom, cijfers om trots op te zijn. Tegelijkertijd wordt er dagelijks gewerkt aan verbeteringen. Want die zijn er altijd te maken.

Door de samenwerking met Lian van Top-Result hebben wij, als RegioBank in Bodegraven, verbeteringen door kunnen voeren. Zowel in de relatie en communicatie met onze cliënten, met u, maar ook in de onderlinge samenwerking op kantoor. Lian is op de werkvloer aanwezig en signaleert en analyseert goed. En daar leren wij weer van!  Dat resulteert in een groei van RegioBank in Bodegraven. Zowel in aantal (tevreden) klanten als in waardering. Kortom, de samenwerking met Top-Result bevalt uitstekend en kan ik iedere organisatie die goed presteert, maar toch nog beter wilt worden, aanraden!

Edwin van de Panne

Directeur en eigenaar van RegioBank in Bodegraven en DomburgvandePanne Financieel Adviseurs

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

 

Kijk voor meer interessante
artikelen op onze nieuws pagina:

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd hoe Top-Result u hiermee kan verder helpen?

Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier:

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

1 + 1 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: