Duurzame samenwerking Almetaal BV en Top-Result

Oct 30, 2023

Over Almetaal BV:
De Maatwerk Specialist in metalen met gaten

 
Almetaal is opgericht in 1996 en is specialist en nichespeler in metalen met gaten: geperforeerde plaat, gaas en strekmetaal. Deze metalen vinden een brede toepassing in de bouw, industrie en in de interieur-en designwereld. Plaat bewerken, lassen, snijden en assembleren gebeurt in eigen beheer.

Met circa 1.500 verschillende plaatmaterialen op voorraad en een volledig ingerichte constructiewerkplaats is het team van Almetaal een goede partner voor iedere vraag naar metalen met gaten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant staat bij Almetaal centraal. De cultuur kenmerkt zich als professioneel en informeel.   

Eén ding dat altijd hetzelfde blijft, is dat we altijd veranderen. Niet alleen als individu, maar ook om ons heen blijft de wereld in beweging. Innovaties gaan snel en interesses verschuiven.

Veranderen is niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk voor ons om te kunnen doorgroeien als maatwerkspecialist. Almetaal BV ontwikkelt zich samen met zijn medewerkers om te groeien. Dit doen we samen met Lian Gebhardt van Top-Result  We werken aan onze groeistrategie en persoonlijke ontwikkeling! Zo kan iedereen zijn bijdrage leveren en werken we samen aan een ijzersterk merk. Je kunt wel zeggen dat we tot het gaatje gaan!

Bekijk voor meer informatie ons platform:

Bekijk voor meer informatie ons platform:

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd hoe Top-Result u hiermee kan verder helpen?

Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier:

Contactformulier.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

15 + 1 =

Top-Result

Top-Result helpt organisaties in hun groei en verandering met als doel blijvende resultaatverbetering. Dit door middel van een mix van diensten, die op maat kan worden ingezet. 

Contact gegevens

Kortland 5B
2411 ZA Bodegraven
Nederland

Tel: +31 (0) 6 46 40 68 53
Email: lian@top-result.nl 

Social media

Volg ons ook via de volgende kanalen: